Endring i leveranse av betalingsanmerkninger i integrerte løsninger

  Økning i mengde betalingsanmerkninger med alfanumeriske referansefelt

  Alphanumeric photo 2

  Bisnode mottar daglig betalingsanmerkninger (beta) fra landets inkassoselskaper. Referansenummer tilknyttet beta har frem til nå vært et numerisk felt, og er derfor blitt levert slik til våre kunder.

  For en tid tilbake begynte enkelte inkassoselskaper å levere alfanumeriske felt i stedet for numeriske felt. Dette løste Bisnode ved å lage en konverteringsmodell slik at vi fortsatt kunne levere numeriske referansenummer i våre kundeleveranser. 

  I dag opplever Bisnode en betydelig økning i antallet betalingsanmerkninger som mottas i form av alfanumeriske felt. De alfanumeriske tegnene er i tillegg plassert tilfeldig i rekkefølgen. Dette medfører at vi må tilpasse og endre våre leveranser til våre kunder for å kunne levere fullverdige oppdateringer av betalingsanmerkninger i våre produkter og tjenester. 

  Bisnode gjør med dette oppmerksom på at vi f.o.m den 15.04.2016 vil levere feltet for referanse som et alfanumerisk felt i alle våre leveranser. 

  Vi beklager at dette kan få enkelte konsekvenser for dere som kunde, men bakgrunnen for endringen er å levere best mulig løsninger til våre kunder.

  Dersom du har spørsmål vedrørende denne endringen, vennligst ta kontakt med vår kundeservice pr. e-post:  ksb.no@bisnode.com   eller telefon: +47 22 45 93 34.