Borettsandeler

  Alle landets borettslag er lagt inn i et felles sentralt borettsregister, slik at man kan sjekke hjemmel, heftelser osv. – på samme måte som for fast eiendom.

  545x290-kredittsjekk-eiendomsinformasjon-soliditet-1182184-small

  Registeret, som fysisk ligger i Ullensvang, administreres av Norsk Eiendomsinformasjon. Hjemmelsoverføringer, heftelser osv. skal registreres Borettsregisteret.


  Tilgjengelig informasjon:

  Landssøk borett (Borettsandeler Norge)
  Landssøk borett ligger i hovedmenyen under Eiendom. Søk på et fødselsnummer eller et organisasjonsnummer og få opp en liste over de borettsandelene personen eller foretaket eier. Under Avansert søk heter dette Borettsandeler Norge.

  Detaljer borett (Elektronisk utskrift)
  Dersom man kjenner borettslagets organisasjonsnummer og nummeret på borettsandelen, kan man velge Detaljer borett i hovedmenyen og få ut en elektronisk utskrift som gir en del detaljinformasjon om borettsandelen, inkludert hvem som har hjemmel og eventuelle heftelser. Har man ikke detaljert informasjon om andelen, må man gå via landssøket og deretter klikke på den aktuelle borettsandelen for å få frem den elektroniske utskriften.
 

  Har borettsandel (Ja/Nei)
  Dette ligger under Avansert søk på Person eller Foretak og gir kun svar på om personen/foretaket eier en borettsandel eller ikke.

  Etter hvert vil det komme flere produkter under Borettsregisteret.

  Borettsregisteret er et separat register i tillegg til det tradisjonelle eiendomsregisteret, og det er så langt ingen felles søkemuligheter.

  Flere opplysninger – bestilling:
  E-post: ksb.no@bisnode.no  Tlf. 22 45 93 34