Relaterte filer:

  Microsoft Dynamics CRM

  Cartagena og Bisnode har i samarbeid utviklet en modul for å gi Microsoft Dynamics CRM brukere et enklere og mer relevant system å jobbe i - samtidig som bedriften oppnår høyere ROI på systeminvesteringen.

  Cartagena

  Løsningen gir sømløs tilgang til:

  Alltid tilgjengelig

   
  - Brukere vil oppleve en enklere og mer effektiv hverdag når alle fremtidige og nåværende kunder alltid er tilgjengelig i Dynamics CRM.

  Viktig kvalitetssikring

  - Kvalitetssikringen av arbeidet er vel så viktig som den rene tidsbesparelsen.
  - Ved å unngå manuell registrering økes beviselig kvaliteten på informasjonen som legges inn.

  Master Data Management

  Automatisk oppdatering av dataene mot Bisnode sine databaser sikrer at bedriften til enhver tid har korrekt kundeinformasjon i sine databaser.


  Vit mer om din kunde:

  - Juridisk informasjon på kundekortet


   - Egen fane for kredittinformasjon


  For deg som jobber med noe annet:
  Løsningen kan tilpasses de fleste yrkesgruppers behov - modulen er forberedt mot Soliditet sine databaser slik at følgende informasjon og funksjonalitet kan vises:

   

   - Viser kredittrating og grafisk fordeling av kunder/leverandører.

   - Trefflister viser både kontakter registrert i CRM og potensielle kontakter fra Soliditet sin database.  Ikoner indikerer om kontakter er importert inn i CRM eller ikke.

   - Få fritt antall søk og registreringer av nye kontakter med oppdatert informasjon. Klikk på egen kredittsjekk knapp for å foreta en kredittsjekk.

   - En kredittsjekk henter kredittrating og viser resultatet med trafikklys. Rating, delbedømmelser og nøkkeltall legger godt grunnlag for gode kredittbeslutninger.

  Ønsker du mer informasjon?

  Vennligst klikk her og send inn kontaktskjemaet – eller kontakt vår kundeservice på e-post: ksb.no@bisnode.no