Relaterte filer:

  MERIT: AAA-rating ferdig integrert for Lawson Smart Office

  Dette er en modul under Merit Finance Services (MFS). I de nye versjonene av Lawson M3, som kjører Smart Office, gis det mulighet til å foreta en rating av nye kunder under opprettelse i CRS610.

  meritlogo2

  Løsningen gir sømløs (online) tilgang til:

  Kundekort informasjon for samtlige foretak i Norge. Regelmessig ”vasking” av alle firmaer i databasen. Kreditt- og betalingsinformasjon på samtlige foretak i Norge noe som betyr mulighet for kredittsjekk både på nye kunder, ved fakturering og løpende engasjementer. Kredittovervåkning på alle de selskaper du ønsker i form av et løpende abonnement. Du får rating pr. kunde og piler som viser endring fra forrige måling.

  Bisnode lar deg jobbe smartere i ditt eget ERP-verktøy

  Det eneste brukeren trenger å gjøre er å taste inn den nye kundens organisasjonsnummer og gjennomføre kontrollen opp i mot Bisnode. Svaret som kommer tilbake er illustrert med lys og en rating som vist i figuren under. Aksepteres det at kunden får handle på kreditt, hentes nødvendig informasjon som navn, adresse, postnummer, sted, score, kundesperre og kredittgrenser. Dette er en meget effektiv og sikker måte å kredittvurdere og opprette nye kunder på.

  Overvåking

  For de som kjører overvåking av eksisterende kunder kan dette systemet brukes til å hente inn og oppdatere eksisterende kundeinformasjon direkte i CRS610.

  Ønsker du mer informasjon?

  Vennligst klikk her og send inn kontaktskjemaet – eller kontakt vår kundeservice for bedrift på e-post: ksb.no@bisnode.no