AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  Våre salgskonsulenter bestemmer lønnen selv. Den kan bli syvsifret!

  Skap din egen suksess. Er du et salgstalent, er det meste mulig hos oss. Du jobber i et ungt, uformelt miljø – hvor markedsledende produkter/tjenester er et yppperlig utgangspunkt for din suksess. Vi gir deg all mulig faglig støtte og opplæring. Så er det opp til deg!

  Nytt foto Finn-ann sept 11 464

  Hva med karriere som salgskonsulent hos Soliditet AS, Nordens ledende leverandør av kreditt- og markedsinformasjon? Vi har et vidt produktspekter og vil derfor snakke med både deg som er fersk med et ønske om å lykkes i salg, og du som er en dreven superselger. Arbeidssted er Oslo.

  Hos oss får du:

  Fastlønn i tillegg til svært gode bonusordninger.
  Opplæring i Salg/Markedsføring ved Soliditet Sales Academy.
  Karrieremuligheter for den rette i et internasjonalt selskap.
  Sosiale turer og arrangementer
  Delta i motiverende konkurranser

  Hos oss jobber du med:

  B-2-B salg
  Markedets ledende produkter
  Med flere mennesker i et energisk og svært godt miljø

  Arbeidsted:

  Oslo eller Moss, du bestemmer.

  Benytt sjansen!

  Ring idag og la oss fortelle deg mer om din nye karriere i Soliditet AS. Kontakt Salgssjef Per Ivar Kristiansen telefon 93009713, eller send inn søknad pr e-post: Per.Ivar.Kristiansen@soliditet.no

  Hvem er Soliditet?

  Soliditet AS er Nordens ledende og eldste kredittopplysningsforetak. Vi hjelper våre kunder med å redusere kredittapene og finne nye, lønnsomme kunder. Soliditet AS er en del av Bisnode AB, som er et svenskeid selskap med omsetning på 4 mrd. kroner. Vi har kontorer i Moss og i Oslo. Soliditet har 125 ansatte i Norge.