AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  Turoteknikk når frem til innkjøpere via Kompass

  – Vi har valgt Kompass fordi de er seriøse og godt innarbeidet, både i Norge og internasjonalt, sier adm. direktør Magne Løseth i Turoteknikk AS.

  Salgsansvarlig Rune Mediaas i Kompass Norge AS (til venstre) og adm. direktør Magne Løseth i Turoteknikk AS.

  Turoteknikk AS har vært Kompass-kunde siden omkring 1990.

  Profilerer seg mot innkjøpere

  Turoteknikk profilerer seg mot innkjøpere i industrien, ikke minst i offshoresektoren, hvor Kompass har en meget sterk posisjon. Det er viktig å nå ut til utenlandske leverandører som søker importører. Turoteknikk profilerer seg også i Google via Kompass. – Vi føler sånn sett at vi markedsfører oss i de to ledende innenfor sine områder, sier Løseth.

  Spesialist i pumper

  Turoteknikk er et spesialfirma innen pumper, med kontorer og verksted i Bærum, Verdal og Kristiansand. Firmaet ble etablert i 1980, og har befestet sin posisjon som en stabil og seriøs leverandør til industri, marine, offshore og kommunal sektor. Turoteknikk konstruerer og produserer også komplette pumpesystemer og kan oppfylle de strengeste dokumentasjonskrav innen O&G-sektoren.

   

  Et Bisnode-selskap

  – Kompass inngår i Bisnode-konsernet og er søsterselskap til Dun & Bradstreet, DirektMedia og Soliditet. Kompass ble etablert i 1946 og har vært i Norge siden 1968, da de startet opp i samarbeid med Industriforbundet og Norges Eksportråd.