AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  Pressemelding: Lindorff selger sine selskaper innen kredittopplysninger og informasjonstjenester

  Lindorff Norge har tirsdag 22. februar 2011 signert avtaler om salg av Lindorff Decision og Lindorff Match til Bisnode Norge AS.

  Avtalene innebærer virksomhetsoverdragelser og betyr at Bisnode Norge as overtar alle Lindorff Decision og Lindorff Match sine kundeavtaler og medarbeidere.

  - Vi er svært fornøyd med disse avtalene, og har nå sikret både Lindorff Decision og Lindorff Match en god og langsiktig ny eier som vil utvikle selskapene videre, sier administrerende direktør i Lindorff as, Heidi Skaaret.

  God og langsiktig samarbeidspartner

  Lindorff as og Bisnode Norge as har samtidig inngått en strategisk samarbeidsavtale om leveranse av kredittopplysninger og informasjonstjenester.

  - Bisnode Norge as har kredittopplysninger og informasjonstjenester som sin kjernevirksomhet, og vi er trygge på at de vil være en god og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder. Disse virksomhetsoverdragelsen og det strategiske samarbeidet skal sikre våre kunder fortsatt høy kvalitet på leveransene, forsikrer Skaaret.

  Beholder analyse

  - Kombinasjonen av kredittopplysninger og inkassoinformasjon utgjør en verdiøkende tjeneste, og derfor skal vi beholde analysedelen av Decision for å fortsatt kunne levere analyser og bygge scorekort til våre kunder, sier Skaaret. Analyseavdelingen i Lindorff Decision er overført til Lindorff as.

  Et enda bedre kundetilbud

  - Både Lindorff Decision og Lindorff Match leverer i dag tjenester med meget god kvalitet, og kombinasjonen av dette sammen med AAA Soliditet og DirektMedia vil skape både synergier og gode muligheter for videre vekst. Vi vil kombinere våre datasett og tilby våre kunder enda bedre produkter enn i dag, sier Johan Anstensrud, administrerende direktør i Bisnode Norge.

  Avtalen skal nå til behandling i Konkurransetilsynet.