AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  NYHET: Kredittverdig? Nå kan du få bevis på det - og det lønner seg!

  Kredittsjekk deg selv: Med bevis på at du som privatperson er kredittverdigstår du sterkere i mange situasjoner, f.eks. når du skal leie bolig eller når du er på jakt etter drømmejobben (juli, 2012)

  Min Opplysning

  MIN OPPLYSNING - BEVISET PÅ AT DU ER KREDITTVERDIG

  De nevnte situasjoner er bare to eksempler på hva den nye nettbaserte tjenesten Min Opplysning fra AAA Soliditet, kan hjelpe deg med. Forutsetningen er selvfølgelig at du er kredittverdig, noe som er et godt tegn på ryddig økonomi.

  MIN OPPLYSNING GIR DEG:

  Kredittsjekk deg selv og bestill Min Opplysning her 

  TO GRÜNDERE

  Richard Harborg og Christian Lund fulgte med «på lasset» da AAA Soliditet overtok Lindorff Decision i 2011. Med seg hadde de en idé om en ny tjeneste. Idéen skulle vise seg å være så god at den ble et businesscase.

   
  SJEKK DIN EGEN KREDITTVERDIGHET

  - Det handlet om å gi ungdom mulighet til å kunne sjekke sin egen kredittverdighet, og det viste seg at noen av våre nye kolleger i AAA Soliditet hadde lignende tanker, forteller forretningsutvikler Richard Harborg. Dermed begynte snøballen å rulle ganske fort.

  Christian og Richard fikk i oppgave å utvikle idéen videre, og etter en presentasjon for ledergruppen i AAA Soliditet ble det besluttet å satse på konseptet. 

  Min Opplysning opplyser kun hvorvidt en person er kredittverdig eller ikke, og er tilgjengelig 24 timer i døgnet med dagsfersk informasjon. I motsetning til et gjenpartsbrev, som er vederlagsfritt, åpner tjenesten for helt nye bruks-og anvendelsesområder (f.eks. leie av bolig). 

  OPTIMAL SIKKERHET

  - Spesielt viktig er det jo å sikre at den som henter opplysningene er riktig person, noe som sikres optimalt ved BankID, altså elektronisk legitimasjon og signatur, poengterer Harborg. - Min Opplysning er jo kun tilgjengelig for ens egen person.

   
  PÅ MARKEDET FØR FELLESFERIEN

  Etter at et IT-selskap og et reklamebyrå ble engasjert midt i mai måned i år har utviklingen gått raskt. Målsettingen var å få tjenesten på markedet før fellesferien.

  - Studentene begynner på den tiden jakten etter utleieboliger, og da kan det være av avgjørende betydning å kunne bevise sin kredittverdighet, understreker Richard Harborg.

   
  VIL BEVISSTGJØRE UNGDOM

  Det er en kjent sak at antall inkassosaker øker mest i aldersgruppen 18 - 25 år. Ikke minst derfor mener AAA Soliditet at den nye tjenesten Min Opplysning kan bidra til å bevisstgjøre ungdom med hensyn til viktigheten av å være kredittverdig.

  - Vi mener det er en oppgave å fortelle ungdommer at de har en kredittscore, sier Harborg. - Samtidig vil vi forklare konsekvensene av å ikke være kredittverdig.

   
  MIN OPPLYSNING - OGSÅ FOR DEG SOM LEIER UT, SELGER OG ANSETTER

  - Be om bevis på kredittverdigheten når du selger noe i privat sammenheng og ved utleie av bolig, oppfordrer Richard Harborg i AAA Soliditet.

  - Min Opplysning gir trygghet og er til fordel for begge parter i slike situasjoner. Beviset Min Opplysning gir er en referanse på linje med attest, f.eks. fra tidligere arbeidsgiver.

   Kredittsjekk deg selv og bestill Min Opplysning her

   
  MIN OPPLYSNING - ET PRODUKT FRA AAA SOLIDITET

  AAA Soliditet er Nordens ledende og eldste kredittopplysningsforetak. Vi hjelper våre kunder med å redusere kredittap og å finne nye, lønnsomme kunder. AAA Soliditet er en del av Bisnode AB, et svenskeid selskap med en omsetning på ca 4 mrd. kroner. AAA Soliditet har 125 ansatte i Norge og kontorer i Moss og Oslo.