AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  Nå er skatteligningen 2011 integrert i Soliditet-produktene

  Ferske tall gir som kjent enda bedre grunnlag for korrekte beslutninger, og skatteligningen for 2011 er pr. 16. juli lest inn i våre databaser. Tallene er nå integrert i alle produktene på Soliditet.no

  Skatteligningen-2011

  Må ha saklig grunn

  – Ligningen vil som før være offentlig tilgjengelig via en rekke nettsteder, mens man som kjent må ha en saklig grunn for å få tilgang til ligningen hos oss, opplyser datakvalitetsansvarlig Tore Lia i AAA Soliditet.

  5 prosent økning

  Antall ligninger pr. 16/7 2012 var 3,204 millioner, som er en økning på ca 5 prosent sammenlignet med samme tid i fjor. Antall ligninger pr. 17/7 2011 var 3,048 millioner, som var ca 71% av totalen. Det totale antall ligninger i fjor var 4,267 millioner (pr. 31/10 2011, dvs. full dekning).

  Næringsdrivende i oktober

  De fleste næringsdrivende og de som lignes sammen med ektefellen, får ligningen i oktober. 2011 var det første året hvor ligningstall ble levert både i juli og oktober.

  Personligningen innvirker på ENK

  Skatteligningen av personer innvirker på vurderingen av enkeltpersonforetak, fordi innehaveren har det fulle og hele økonomiske ansvaret for virksomhetens forpliktelser. Det skilles ikke mellom personens private og næringsrettslige ansvar.

  Stor betydning for Soliditet-kundene

  – Skatteligningen er et informasjonselement i personopplysningen som er av stor betydning for våre kunder, enten den blir brukt som et frittstående element eller som en variabel i våre scorekort, understreker Tore Lia i AAA Soliditet. – Denne informasjonen er av avgjørende betydning for om Soliditet-kundene sier ”ja” eller ”nei” til å gi privatpersoner kreditt.

  Vil du ha tilgang til de nye ligningstallene for 2011?

  Vennligst send en e-post til: kundesevice@soliditet.no eller ring 22 45 93 34.

  AAA Soliditet – Norges beste kredittsjekk

  I over 100 år har AAA Soliditet kredittsjekket bedrifter og personer. Dette gir oss et unikt grunnlag for å gi deg de økonomiske rådene du trenger. Vi var først, og i dag er vi størst på kreditt- og forretningsinformasjon i Norden.

  Vi hjelper våre kunder med å redusere kredittap og å finne nye, lønnsomme kunder. AAA Soliditet er en del av Bisnode AB, et svenskeid selskap med en omsetning på ca 4 mrd. kroner. AAA Soliditet har 125 ansatte i Norge og kontorer i Moss og Oslo.

  Soliditet.no: www.soliditet.no
  AAA-Magasinet: www.soliditet.no/nyheter