AAA-Magasinet

  Nettmagasinet det lønner seg å lese.
   

  Krisesommer ute – grisevær her hjemme?

  Dette skrives på en dag da Gislefoss junior har lovet oss minst 20 varmegrader. Han kan dessverre ikke garantere at godværet vil vare. Det vil kanskje ikke eurosamarbeidet, heller.

  Grisevær

  Prisen for å slippe krisen?

  Er dårlig vær prisen vi må betale for velstanden i Norge? Det er krise i Europa, mens vi i Norge synger ”Bedre og bedre dag for dag”. Iallfall gjør de det i ”Allsang på grensen”, med den alltid like sprudlende Katrine Moholt i spissen.

  AAA-dagene i Berlin – høstens mest spennende konferanse

  A-A-A-A fra ”Allsang på grensen” – det minner oss om AAA-dagene i Berlin 14.-16. september, AAA Soliditet og Dun & Bradstreets årvisse konferanse. Bedre og bedre år for år!

  Bli med til Berlin

  Det mange grunner til å bli med på årets AAA-dager, som er den 8. konferansen i rekken. Kåre Valebrokk vil kåsere om ”Norge en øy i solen”. Berlin-kjenneren fremfor noen, Jahn Otto Johansen, inviterer på en kulturell pubrunde kvelden før konferansestart. Han vil også ta for seg temaet ”Tyskland – Norges viktigste venn”. Les mer her..

  Tysk orden – gresk uorden

  Medlemslandene i eurosamarbeidet er ulike når det gjelder økonomisk utviklingsnivå, holdning til inflasjon og til budsjettbalanse. Derfor er det vanskelig for tyske politikere å overbevise sine pertentlige skattebetalere om nødvendigheten av å betale for greske budsjettsynder. Men billig øl i Hellas vil tyske turister ha!

  Ny krise i Norge

  Denne gangen handler det om mangel på kuvertsmør. Disse små pakningene med meierismør som brukes i landets kantiner og serveringssteder har en stund vært mangelvare, grunnet tekniske utfordringer, ifølge Tine. (Det heter alltid utfordringer, ikke problemer.) Så ikke smør for tjukt på når du forteller om ferieplanene dine i lunsjen!

  Tomme banker

  Skal du til Hellas i sommer? – Fyll kofferten til randen med euro, anbefaler mange. Bankene kan gå tomme for sedler. Samtidig tviholder også italienerne på kontanter, mens under fem prosent av det private konsumet i Norge betales kontant. At 40 prosent av alle bankran i Europa skjer i Italia, forteller at ”cash is king”. Iallfall for kriminelle, som kanskje heller ikke er kvalifiserte til å få bankkort?

  Summer-2012

  HA EN REGNFRI OG FANTASTISK SOMMER!

  Husk å bruke AAA Soliditet – så går det bedre og bedre dag for dag.


  AAA Soliditet er Nordens ledende og eldste kredittopplysningsforetak. Vi hjelper våre kunder med å redusere kredittap og å finne nye, lønnsomme kunder. AAA Soliditet er en del av Bisnode AB, et svenskeid selskap med en omsetning på ca 4 mrd. kroner. AAA Soliditet har 125 ansatte i Norge og kontorer i Moss og Oslo.

  Soliditet.no: www.soliditet.no

  AAA-Magasinet: www.soliditet.no/nyheter